Home > Bouwmaterialen > Sanitair

Sanitair

Met een assortiment van meer dan 150.000 sanitaire artikelen, scherpe prijsstelling en deskundig (bouw)advies kan Wiecherink Bouwmaterialen de concurrentie aan met landelijke bouwmarkten en
DHZ-zaken.

Wij werken samen met een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, leverancier van budget kwaliteitsproducten en bekende A-topmerken.

Zelf een badkamer verbouwen of vernieuwen begint bij een deskundig advies. Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden van zowel bouw- als sanitaire materialen.

De design- en techniekontwikkeling van de vele merklijnen gaan onverminderd door. Het is daarom ondoenlijk en kostbaar om het volledig assortiment te tonen. Het financieel voordeel rekent Wiecherink Bouwmaterialen liever door aan de klant. Samen met ons deskundig advies kan een keuze gemaakt worden uit brochures, internet of een bezoek aan één van de 50 toonzalen met complete badkamersopstellingen.

Bestellingen vóór 17.00 uur zijn de volgende werkdag bij Wiecherink Bouwmaterialen aanwezig. Een grote bestelling voor een complete badkamer? Wij zorgen voor opslag totdat u het nodig heeft. Wiecherink Bouwmaterialen blijft verantwoordelijk voor de garantie.

Kijk hier voor informatie over onze bezorgdienst.