wanden

vloeren

afwerking

Home > Wand en vloertegels

Wand- en vloertegels

Het uitzoeken van nieuwe en geschikte tegels voor een keuken,woonkamer badkamer, garage of berging is zeker niet gemakkelijk. Wiecherink Bouwmaterialen heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak van wand- en vloertegels voor alle toepassingen. Wij kunnen voor u geen keus maken. Wiecherink kan wel deskundig adviseren en voor u alle mogelijkheden op een rij zetten die in uw budget passen.

Door met zorg en aandacht de juiste keuze te maken geniet u zorgeloos van prachtige tegelvloeren en modieuze wandafwerkingen.

Het assortiment van wand- en vloertegels bij Wiecherink Bouwmaterialen bestaat uit vele soorten wand- en vloertegels van de beste topmerken. Wij verkopen uitsluitend 1e keus toptegels en tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast leveren we professionele lijmen van Schönox en natuurlijk het juiste gereedschap.

Wij zijn leverancier van Kalystra wand- en vloertegels. De tegels van Kalysta hebben precies de uitstraling die uw interieur compleet maakt. Dat komt doordat wij samenwerken met trendwatchers, die deze tegels zorgvuldig hebben geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat? Een collectie wand- en vloertegels die feilloos aansluit bij uw thuisgevoel. Deze bijzonder mooie puzzel heet Kalysta en is er voor iedereen die zich hierin herkent.

Veel soorten tegels zijn op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn, dan garanderen wij een zeer korte levertijd. De tegels worden gratis thuis bezorgd.

Kom eens een kijken in onze showroom om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die Wiecherink Bouwmaterialen te bieden heeft.

Kalystra wand- en vloertegels

Wij kunnen voor u geen keus maken. Wiecherink kan wel deskundig adviseren

   
           
de toonaangevende tegelgroothandel van Nederland keuken specialist voor de professionele leverancier van wand- en vloertegels wand- en vloertegels specialist voor de professionele leverancier van wand- en vloertegels
           
badkamers badkamers badkamers wand- en vloertegels wand- en vloertegels tegellijmen
           
vloerverwarming vloerverwarming